Julie Bjerkås

www.dansejulie.blogg.no

Siste dagen i året 31.12.2016

Hei alle sammen!

 

Da går det mot slutten av 2016, og et nytt og spennende år ligger foran oss. Dette året har gått veldig fort, og det har skjedd utrolig mye.

 

Når jeg ser tilbake på 2016 har jeg mange gode minner. Jeg har vært mye på reise, både på konkurranser, trening og ferier.
Danseåret begynte som vanlig med Norgesserie 1. Jeg ser alltid frem til disse konkurransene, fordi jeg gleder meg til å treffe  alle dansevennene mine som bor andre plasser Norge.

I 2016 har jeg vært på fem dansecamper- Den første var Dance Factory campen i Oss i Nederland. Dette er en camp vi har deltatt på flere ganger og som vi også skal være med på i 2017. Jeg er veldig glad i denne campen og ser veldig frem til 6. februar, da vi igjen skal til Oss på Camp. :D

Helgen etter Oss, var det konkurranse i København. Copenhagen Open som den heter, er en konkurranse vi deltar på hvert år.  Det er en konkurranse mange norske reiser til, så det blir alltid en del sosialt utenom, og det er veldig koselig.
Påskeferien 2016 delte jeg i to, halve ferien var jeg med familien min på Hovden, der koste vi oss masse gikk på ski og hadde det helt topp. Andre halvdel reiste jeg til Cambrills og  danset EM i Latin. Cambrills er en koselig strandby i Spania, men i påska var det litt for kaldt der til at vi fikk full glede av det.
Sommeren min startet med at jeg reiste til Danmark på  Summer dancecamp. Det er en stor camp der både unge og eldre dansere deltar. Vi var ganske mange par fra klubben min som reiste dit sammen.  Det er en veldig gøy camp med god atmosfære. Alle danserne bor på plassen, så vi får god tid til å bli kjent. Campen ender med at grupper av dansere viser et show de har øvd på under hele oppholdet. Deretter er det et party!!!
Rett etter campen i Danmark, skulle jeg ha vært i Japan og danset VM, men valgte å droppe dette og dro i stedet 12 dager på ferie til Spania. Det var utrolig koselig å få være i Spania med mamma, pappa og søstrene mine. Vi badet masse, shoppa og spiste mye god mat.   

Processed with VSCOcam with g3 preset


Etter 12 dager på ferie, forlot jeg familien min i Spania og dro på trenings camp til Litauen og deretter Polen. Det var første gang jeg deltok på disse campene. Jeg har fått mange nye gode venner fra forskjellige steder verden, som jeg stadig møter igjen på ulike konkurranser, og det er like gøy hver gang <3
Campen i Polen var en forberedelses camp til German Open,som er en konkurranse i Stuttgart.  Dette er faktisk verden største dansekonkurranse, og det er også en veldig lærerik konkurranse å delta på. Konkurransen vare i en hel uke.


Etter Stuttgart hadde jeg fartet rundt i 3 uker i strekk etter ferien i Spania, og nå nærmet det seg konfirmasjonen min så da var det på tide at jeg kom meg hjem.

 

Jeg hadde en utrolig flott konfirmasjon. Vi hadde masse god mat og kaker. Jeg ble utrolig overrasket over at jeg fikk en Chanel kake jeg hadde  ønsker meg utrolig lenge og mye<3

Året endte som vanlige, med konkurransene i Riga. Det begynner nesten å bli en juletradisjon at vi hvert år rett før juleferie drar til Riga for å konkurrere. Riga er en koselig by, og før jul er den så utrolig flott pyntet. Jeg kommer virkelig i julestemning av å være der.
2017  er siste året Ole og jeg danser i ungdomsklassen, så dette året vil jeg fokusere på å trene best mulig og utvikle meg mest mulig som danser. Vi skal reise masse dette året også. Allerede 2.januar, drar jeg til Litauen for å trene, så går det nokså i ett fremover med campen Oss, konkurranse i København, trening i Polen osv. Gleder meg til alt sammen og skal forsøke å være flink til å dele mine opplevelser her på bloggen for dere som er interessert i å følge med.

Håper alle får en fantastisk feiring og at 2017 blir et flott år for dere alle.

Godt nyttår alle sammen! 

0 Kommentarer skjul

Skriv en ny kommentar

Om meg

Dansejulie

Hei, jeg heter Julie og er en 14 år gammel jente fra Kristiansand. Jeg driver med sportsdans, og bruker stort sett all min fritid på dette. Her kan dere følge meg, mitt hverdagsliv, og mine opplevelser som danser og ellers ting som jeg opplever eller engasjerer meg i. Følg meg gjern også på: Facebook: Julie Bjerkås Snapchat: Dansejulie Instagram: juliebjerkaas

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits