Julie Bjerkås

www.dansejulie.blogg.no

Landslagssamling 24.01.2016

Hei alle sammen!

 Da er jeg hjemme igjen etter en fantastisk helg i Lillestrøm. Jeg har vært på den første Landslagssamlingen i 2016, og det var utrolig gøy å treffe de andre danserne igjen:-).

 

Vi hadde mange gode timer med flinke instruktører, føler virkelig at jeg har fått utnyttet denne helgen bra!

 
Vi reiste med tre andre par fra KDK, og det gjorde selve fly og tog turen enda bedre! Det har egentlig vært veldig god stemning hele helgen. Selv om vi har vært ganske trøtte etter lange dager med mye trening, har humøret vært på plass hos alle hele tiden. Kjempe gøy!

 

I morgen er det en ny uke og nye muligheter. Jeg begynner uka ganske rolig, med 3 timer ?matlaging på skolen?. Det er en god start, vi pleier å lage en god dessert også, nam nam. Det hadde jo passet godt med kake til lunsj da.

 
På ettermiddagen er det trening igjen, vi får besøk av en trener fra Polen i Kristiansand denne uka. Det gleder jeg meg til.

 

Ha en fin kveld alle sammen<3

 

Klem Julie

#dans #landslagssamling #norgesdanseforbund #kristiansanddanseklubb 

1 Kommentar skjul

Henriette Celin

25.01.2016 kl. 12:44
Så kjekt med en sånn samling da :-D

Skriv en ny kommentar

Om meg

Dansejulie

Hei, jeg heter Julie og er en 14 år gammel jente fra Kristiansand. Jeg driver med sportsdans, og bruker stort sett all min fritid på dette. Her kan dere følge meg, mitt hverdagsliv, og mine opplevelser som danser og ellers ting som jeg opplever eller engasjerer meg i. Følg meg gjern også på: Facebook: Dansejulie Snapchat: Dansejulie Instagram: juliebjerkaas

Søk i bloggen

KategorierArkiv
Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits